Konserter og sangkvelder


Sommer&sang i Lund og Heskestad: Konserter og sangkvelder framover.

Heskestad Kulturhus, fredag 31.mai kl. 19.00:         
Heskestadkoret 25 år: Jubileumssangkveld. Kollekt.

I 1999 grunnla John Nikolaisen Heskestadkoret. I 25 år har dette bygde- og menighetskoret gledet mange med sang, både i Heskestad, ellers i Lund kommune og  i regionen. Dette skal feires med sang! -både korsang, allsang, solosang, noe godt å spise, og en god kopp kaffe. Bente Brogeland, Eigil Østrem, John Nikolaisen  m fl er musikalske gjester. På denne kvelden vil også Heskestad Menighet gi sin takk til sokneprest Knut Svenning, som går inn i pensjonistenes rekker. Heskestadkoret og Heskestad menighet ønsker alle hjertelig velkommen!

Lund kirke, mandag 3.juni kl. 19.30:                         
Sommerkonsert med Lund Menighetskor og gjester. Kollekt.

Lund Menighetskor med musikalske gjester synger inn sommeren i Lund kirke denne mandagskvelden. Kor og solister synger et variert reportoar, og det vil også bli god anledning til selv å synge med på salmer og sanger.

Lund kirke, søndag 11.august k. 18.00:                    
Seinsommer i Lund kirke- konsert med Maria Arredondo, Torstein Sødal og lokalt prosjektkor. Billettsalg: Informasjon kommer.

Maria og Torstein har hatt konserter i Lund kirke to ganger før, begge ganger for fulle hus. Vi gleder oss til å få besøk av disse to dyktige og sympatiske artistene igjen. Begge er godt kjent i pop- og musikal-verdenen, gjennom juleturneer, og plateutgivelser. Med på konserten blir et lokalt kor, satt sammen for anledningen, og Torstein uttaler at han ser fram til å møte de lokale sangerne. Og vi satser på en fullsatt Lund kirke også denne gangen.

 

Tilbake